marți, 28 iunie 2011

Noul eTrex®: Cel mai de succes GPS Handheld de la Garmin® s-a îmbunătăţit
Garmin International Inc., parte a Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), lider global în producţia de sisteme de navigaţie, a lansat noul dispozitiv GPS handheld eTrex®, ce dispune de un design nou şi funcţii îmbunătăţite. Acest dispozitiv entry level are un design ergonomic, o interfaţă îmbunătăţită, functii geocaching şi, pentru anumite modele, un ecran cu 65.000 de culori şi capabilităţi de cartografiere extinse. Aceste caracteristici noi – împreună cu până la 25 de ore de autonomie – fac din noul eTrex un dispozitiv mai uşor de utilizat, menţinând acelaşi standard recunoscut al solidităţii şi durabilităţii întâlniit la toate modelele eTrex.

„eTrex este una dintre vedetele colecţiei noastre de GPS-uri handheld iar timp de peste 10 ani, a reprezentat unul dintre favoriţii celor care iubesc excursiile, al vânătorilor şi geocacherilor care erau în căutarea unei configuraţii de bază; un aparat simplu, compact, uşor şi precis,” a declarat Dan Bartel, vicepreşedinte al diviziei de vânzări mondiale în cadrul Garmin. „Folosindu-ne de experienţa ce ne-a asigurat poziţia de lider al pieţei, precum şi de tehnologia inovatoare, am creat noul eTrex pentru a face faţă tuturor provocărilor naturii.”

Ia acest dispozitiv GPS, introdu-l în buzunar şi porneşte în următoarea aventură de geocaching şi lasă hărţile tipărite acasă. Noua serie eTrex suportă fişiere GPX pentru geocaching, ce permit descărcarea locaţiilor şi detaliilor legate de puncte geocache direct pe dispozitiv, prin intermediul conexiunii USB de mare viteză. eTrex stochează şi afişează informaţii precum locaţia, terenul, nivelul de dificultate, indicii şi descrieri, astfel nemaifiind nevoie de introducerea manuală a coordonatelor şi nici de printurile pe hârtie! Pentru a demara o sesiune de geocaching, trebuie doar sa încarci fişierul GPX în aparat şi poţi începe imediat vânătoarea de puncte geocache. Acestea pot fi descărcate de pe site-ulOpenCaching.com, o comunitate online complet gratuită, prin intermediul căreia puteţi crea, împărtăşi şi găsi geocache-uri din întreaga lume.

Pentru utilizatorul care caută un GPS cu dotări de bază, Garmin oferă modelul eTrex 10. Dispozitivul GPS handheld beneficiază de un display monocrom lizibil în lumina soarelui, precum şi o hartă de bază a întregii lumi, prin care puteţi afla cu mai multă uşurinţă unde vă aflaţi şi unde veţi merge. eTrex 10 este dispozitivul perfect pentru familiile care caută să intre în comunităţile tot mai mari de geocacheri. În acelaşi timp, aparatul este destul de robust pentru ca un vânător avid să îşi poată însemna zonele preferate. Pentru a vedea modelul eTrex în acţiune, viziteaza www.garmin.com/etrex.

Poţi vizualiza o gamă largă de hărţi topografice, marine şi rutiere detaliate cu ajutorul eTrex 20 şi 30, graţie diaplay-ului de 2,2 inci îmbunătăţit, cu 65.000 de culori, lizibil în lumina soarelui. Vândute separat, hărţile includ TOPO US 24K, numai bune pentru a porni la drum, card-uri BlueChart® g2 preîncărcate pentru o zi minunată pe apă sau hărţi City Navigator®, pentru indicaţii detaliate pe şosea. Descarcă BaseCamp™ (www.garmin.com/basecamp), un program gratuit, ce permite utilizatorilor să planifice şi gestioneze excursii, rute şi puncte de trecere pe care să le transfere între computer şi eTrex.

BaseCamp permite utilizatorilor să vizualizeze hărţi topo atât de 24K, cât şi de 100K în formate 2D sau 3D. Cu ajutorul Track Draw, utilizatorii pot trasa un drum şi obţine un profil de altitudine instantaneu, pentru a determina dificultatea drumeţiilor sau aventurii de geocaching.

eTrex 30 integrează o busolă electronică cu 3 axe care indică direcţia în care trebuie să mergeţi, chiar şi atunci când staţi pe loc, fără a fi nevoie să îl ţineţi ridicat. Dispozitivul beneficiază şi de un altimetru barometric, ce urmăreşte schimbările de presiune, pentru a indica înălţimea exactă la care te afli, precum şi de transfer de date wireless de la o unitate la alta cu dispozitivele compatibile. eTrex a fost creat pentru cei pasionaţi de natură, care au nevoie de acces facil la o cantitate mare de informaţii, prin intermediul unui produs mic şi compact.

Noile dispozitive eTrex vor fi disponibile din ultimul trimestru al lui 2011. eTrex 10 şi eTrex 20 au un preţ de vânzare recomandat de 80 de Euro, respectiv 140 de Euro. eTrex 30 este disponibil la un preţ de raft de 210 Euro. Informaţii adiţionale despre seria eTrex sunt disponibile la www.garmin.com sau www.garmin.blogs.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu