luni, 20 ianuarie 2014

Lansare RO.A.D.2014.10

Sheba Distribution SRL, reprezentant al firmei Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v6.10, RO.A.D.2014.10.



Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 2.629,94 kilometri de drumuri, ridicând la un total de 328.269,79 km de căi de comunicaţii acoperirea în teritoriu, cu acoperire îmbogăţită în judeţele Alba, Argeş, Buzău, Tulcea, Brăila, Ialomiţa, Suceava, Botoşani şi Bacău, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 346.936 puncte împărţite în 488 de categorii.

RO.A.D.2014.10 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de detaliu şi actualitate fără egal, în această ediţie fiind introduse, printre multe altele, Centura de Nord-Vest a Braşovului cu cele trei pasaje aferente, autostrada A1 (porţiunile Orăştie-Cunţa şi Sălişte-Sibiu), cu nodurile rutiere noi de la Sebeş Nord-Vest, Cunţa, Sălişte şi Şura Mică, autostrada A6 (între Balint şi Lugoj) cu nodurile rutiere noi de la Balint şi Dumbrava, noul segment al Bulevardului Uranus din Bucureşti (inaugurat în 12 ian. 2014!)şi adrese poştale în localităţile ŞTEFĂNEŞTII NOI, ŞTEFĂNEŞTI, BRADU, ALBOTA, GURA VĂII, HINTEŞTI, DEALU VIILOR, SMEURA, GEAMĂNA, PITEŞTI (suburbiile noi), Izvoarele, Alba, Iulia, Valea Teilor, Horia, Hamcearca (cu satele Balabancea, Nifon, Căprioara), Smârdan, Pătârlagele, COSĂMBEŞTI, GIMBĂŞANI, GHEORGHE LAZĂR şi SLOBOZIA NOUĂ şi refăcut numerotaţia poştală după renumerotare în Turcoaia. S-a explicitat de asemenea accesul la centrele comerciale UniversAll din Sibiu, Băcănia Real de pe strada Fabricii din Cluj-Napoca, Kaufland din Piteşti şi Dedeman Miroslava, s-au adăugat unele sensuri unice noi şi 40 (patruzeci) sensuri giratorii noi apărute între timp.



Galeria modelelor 3D texturate s-a îmbogăţit cu reprezentarea detaliată ale Bisericilor Evanghelice Fortificate de la Agnita şi Mediaş, a Palatului Vulturul Negru de la Oradea şi a reconstituirii Basilicii Siriene şi a unei porţiuni a zidului Cetăţii Romano-Bizantine Callatis de la Mangalia.



S-a trecut de asemenea la noul model de elevaţii (DEM) european cu rezoluţia de 25m şi s-a finalizat introducerea codurilor poştale la liniile şi punctele din localităţile mici ale României.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu ale aşezării fortificate neolitice Cultura Banatului de la Timişoara-8, ale aşezării fortificate Cucuteni B de la Costeşti-Cier, ale aşezării fortificate de epoca Bronzului de la Săcueni – Cetatea Boului, ale cetăţii de epoca Bronzului de la Munar, ale fortificaţiei de epoca bronzului de la Coldău-Varbă/Cetate, ale valului şi şanţului hallstattian de la Lipova-Coasta Rea, ale aşezării fortificate dacice de la Costeşti-Cier, ale aşezării fortificate Latene? de la Sanislău-La Păşune, ale fortificaţiilor dacice de la Clopotiva-Vârful Pietrii, ale aşezării fortificate dacice de la Braşov-Pietrele lui Solomon-Între Chietri, ale cetăţii dacice de la Tiseşti-Titelca, ale turnurilor romane de la Câmpu Cetăţii-Cetatea Săcădat, Chiheru de Jos-Dealul Pogor şi Eremitu-Dealul Tompa, ale burgus-ului roman de la Ibăneşti-Cetăţuia Mică, ale castrului ? roman? de la Borduşelu, ale Centuriatio-ului de la Ulpia Traiana Sarmizegetusa, ale galeriilor romane (punct la intrare, denumire şi poligon) din Roşia Montană, ale edificiului public roman E1 din Roşia Montană-Carpeni, ale cetăţii romano-bizantine Callatis (zidul de N şi NV) şi ale Basilicii Siriene din Callatis în Mangalia, ale vestigiilor arheologice din peninsula Tomis din Constanţa (fortificaţia romano-bizantină de la Tomis, apeductele, cele 6 basilici, Lentiarion-ul (termele) şi Edificiul cu Mozaic), ale aşezării fortificate gepide de epoca migraţiilor de la Moreşti, ale cetăţii medievale de pământ de la Săcueni şi ale bisericii evanghelice fortificate din Agnita.



Dispunând de un concept original, cu actualizări trimestriale, rodul muncii timp de peste zece ani fără întrerupere a pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală, Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a amatorilor de drumeţii în aer liber.



Ediţia actuală are 626.6 MB mărime şi rulează exclusiv pe echipamente de navigaţie Garmin, o listă a acestora fiind disponibilă AICI

Atenţionare!

Utilizarea hărţii ROAD2014.10 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!

Modalităţi de update pentru versiunea download RO.A.D 2014.10:
1.NextRO.A.D- update Onetime - o singură dată
2.AllRO.A.D- update Lifetime - pe toată durata de viată a aparatului

Politica de retur
Legea românească în domeniu vă permite să puteţi returna acest produs în termen de maxim 60 de zile de la data cumpărării acestuia. Clienţii care returnează harta ROAD nu mai au posibilitatea să cumpere pe viitor acest produs pe numele lor sau pentru aparatul pentru care au activat produsul returnat. Banii se returnează în termen de 30 de zile calendaristice de la data primirii produsului achiziţionat în ambalajul original, dacă este vorba de card, sau a solicitării scrise de returnare a banilor, în cazul produselor descărcate de pe site.


Statisticile se găsesc aici:
Statistici RO.A.D.2014.10 puncte / linii / suprafeţe
Statistics RO.A.D.2014.10 points / lines / areas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu