vineri, 18 octombrie 2013

Lansare RO.A.D.2013.40

Sheba Distribution SRL, reprezentant al firmei Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v5.40, RO.A.D.2013.40.


Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 7.477,94 de kilometri de drumuri, ridicând la un total de 325.639,85 km de căi de comunicaţii acoperirea în teritoriu, cu acoperire îmbogăţită în judeţele Buzău, Sibiu, Alba, Tulcea şi Constanţa, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 345.966 puncte împărţite în 489 de categorii.

ROAD2013.40 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de detaliu şi actualitate fără egal, în această ediţie fiind introduse, printre multe altele, Centura Ocolitoare a Alexandriei, Pasajul Subteran din Craiova, DJ713B (TransBucegi) între cabana Piatra Arsă şi Sinaia Cota 1400 şi adrese poştale în localităţile Năvodari (sud), zona Mamaia, 2 Mai, 23 August, Vama Veche, Ovidiu, Lazu, Agigea, Valu lui Traian, EFORIE SUD, CUMPĂNA, Tuzla, Limanu, MEŞENDORF, STEJĂRENII, CRIŞ, MĂLÂNCRAV, NOU SĂSESC, ROANDOLA, VALCHID, MERCHEAŞA, JIMBOR, JIBERT, CRIŢ, BUNEŞTI, ROADEŞ, FIŞER, RUPEA, DACIA, VISCRI, BOARTA, ŞOALA, AGÂRBICIU, MOTIŞ, VALEA VIILOR, COPSA MICĂ, TÂRNĂVIOARA, TÂRNAVA, COLONIA TÂRNAVA, IGHIŞU NOU, MEDIAŞ, ALMA VII, MOŞNA, BUZD, MOARDAŞ, RĂVĂŞEL, METIŞ, SADÂNCA, HAŞAG, RUŞI, SLIMNIC, BIERTAN, ŞEICA MARE, MICASASA, ŢAPU, SOROŞTIN, PETIŞ, ŞEICA MICĂ, COPŞA MICĂ, AXENTE SEVER, I. C. Brătianu, Grindu şi Garvăn.

S-a explicitat de asemenea accesul la centrele comerciale Kaufland şi Lidl din Giurgiu, Selgros Pantelimon, magazinele Metro, Băcănia Real şi Obi Titan din Bucureşti, Selgros Someşeni din Cluj-Napoca, Jupiter şi EuroMall din Piteşti, Băcănia Real din Şcheia precum şi Kaufland şi Lidl din Sebeş, s-au adăugat unele sensuri unice noi şi 28 (douăzecişiopt) sensuri giratorii noi apărute între timp şi date complete de contact la magazinele Cora Alexandriei şi Sun City din Bucureşti şi Cora City Park şi Brătianu din Constanţa.


Galeria modelelor 3D texturate s-a îmbogăţit cu reprezentarea detaliată ale Bisericilor Evanghelice Fortificate de la Bistriţa, Codlea şi Hărman, a reconstituirii Castelului Medieval Bastionar Sukosd-Bethlen de la Racoş precum şi a turnurilor Alb şi Negru din Braşov.


Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu ale aşezării fortificate Neolitice Cult. Starcevo-Criş de la Cristian-Cristian III, ale aşezării fortificate neolitice Cultura Turdaş de la Turdaş-În Luncă, ale fortificaţiilor? recent descoperite de la Giuvărăşti, Islaz, Săgeata, Lanurile, Perişoru, Bălăceanu, Viziru, Căzaşu, Sergent Ionel Ştefan, restul şanţului aşezării Tell Gumelniţa de la Mavrodin-La Cetate, ale tell-ului? de la Vâlcelele, ale fortificaţiei? circulare inedite de la Moţăţei, ale fortificaţiei de epoca bronzului? de la Constantin Gabrielescu, ale fortificaţiei de ep. Bronzului ? de la Udupu-Valea Zidului, ale aşezării fortificate de epoca fierului Cultura Basarabi ? de la Cristian-Cristian III, ale celor trei cetăţi dacice de la Ocniţa-Coşota, ale cetăţilor dacice de la Tetoiu-Piscul Şasa/Piscul cu Jidovi, Pietroasa Mică-Gruiu Dării şi Târcov-Piatra cu Lilieci, ale aşezărilor fortificate dacice de la Căuieşti-Cetăţuia, Rapoltu Mare-Măgura Uroiului, Agrişu Mare-Pârâul Valea Mare şi Bârca– Cetatea, ale aşezărilor fortificate getice? de la Mărculeşti-Valea Grecilor şi Crăsanii de Jos-Dealul Copuzu, ale fortificaţiei de la Cocargeaua (actualmente Borcea)-La Cetăţue, ale fortificaţiei liniare de la Csanadpalota (porţiunea românească), ale burgus-ului ? roman ? de la Moşniţa-Obiectiv 13, ale castrului roman legionar de pământ de la Filipeşti-Cetăţuia/Başa, ale castrului roman legionar de pământ de la Dichiseni/Gara Mărculeşti/Mărculeşti Gară – Movila Hotar/La Cetăţuia, ale castrul roman de pământ de la Cugir-Bătrâna, ale castellum-urilor romane de la Drumul Carului-La Cetate/Grădişte, Rucăr-Scărişoara şi Măgureni-Culmea Muncelului, ale castrului roman inedit de pământ de la Cetate-Şanţul Vechi/Alte Schanz (judeţul Dolj), ale castrul roman de pământ de la Gârcov-Pichetul Plopilor, ale Castellum-ului roman New de la Valu lui Traian, ale castellum-ului roman de la Poieni şi vallum-ul de acolo, ale aşezării romane fortificate de la Şibot-În Obrej, ale castellum-ului? roman? de pâmânt inedit de la nord de castrul roman de la Petroşani-Jigorul Mare, ale castrului roman multiplu de pământ de la Vinerea-Brazdă, ale cetăţilor medievale de pământ Lempesch de la Agnita-Dealul Lempeş, şi de la Mălâncrav, ale Bisericilor Evanghelice Fortificate din Hărman şi Codlea, ale castelului medieval bastionar Sukosd-Bethlen din Racoş, ale turnului medieval de la Ciacova-Cula Turcească, ale fortului austriac de pământ de la Moieciu de Jos-La Cetăţuie/Cetatea Carului, ale cetăţii medievale bastionare austriece Arxavia de la Câinenii Mari, ale tabiei turceşti de la Mangalia, ale Culelor Duca şi Grecescu din Măldăreşti, ale bateriilor ruseşti de la Atârnaţi şi de la Gogoşu-Ostrovu Mare şi ale celor două fortificaţii moderne de pământ, probabil turceşti, de la Cireşu.


Dispunând de un concept original, cu actualizări trimestriale, rodul muncii timp de aproape zece ani fără întrerupere a pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală (www.romaniadigitala.ro), Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a amatorilor de drumeţii în aer liber.


Ediţia actuală are 538.6 MB mărime şi rulează exclusiv pe echipamente de navigaţie Garmin, o listă a acestora fiind disponibilă a acestora fiind disponibilă AICI

Atenţionare!

Utilizarea hărţii ROAD2013.40 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!

3 comentarii:

  1. Buna ziua!

    Ce se poate face, mai exact, cu Ro.A.D. 2013.40 PC? Se foloseste pe laptop-uri cu GPS atasat sau...?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua,

    Vă mulţumim pentru mesaj.
    Cu ROAD 2013.40 se poate face tot ce se poate face cu orice program MapSource, cu excepţia limitărilor publicate în josul paginii noastre. Nu aplicaţia MapSource se folosea cu GPS-uri ataşate, ci aplicaţia nRoute.

    Echipa RomaniaDigitala

    RăspundețiȘtergere