marți, 8 decembrie 2015

Lansare RO.A.D 2015.30

Astăzi, 8 decembrie 2015, la 12 ani de la lansarea Proiectului România Digitală, Sheba Distribution SRL, reprezentant al firmei Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v7.30, RO.A.D.2015.30



Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 1.219,77 km de drumuri, ridicând la un total de 375.240,29 km de căi de comunicaţii acoperirea în teritoriu, cu acoperire îmbogăţită semnificativ în judeţele Constanţa, Cluj, Brăila, Mureş şi Harghita, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 572.435 puncte împărţite în 510 categorii.

RO.A.D.2015.30 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de detaliu şi actualitate fără egal, în această ediţie fiind introduse, printre multe altele, Pasajul nou peste calea ferată din Oradea, noua soluţie de rutare din Vama Giurgiu, Viaductul Kogălniceanu din Sibiu, Pasajul Viilor din Piteşti (fără rutabilitate) şi centura de SE a Craiovei. S-au cartat două câmpuri de sonde din Ianca, fermele solare din Bărăganu şi Însurăţei, parcul eolian din Însurăţei, parcului eolian din Ciochiş, ferma solară din Bobiceşti, ferma solară de la Peretu, 4 ferme solare în Ploieşti Vest, ferma solară din Măxineni, parcul de eoliene din Pechea şi parcul de eoliene din Frumuşiţa, împreună cu accesul la acestea.



În această ediţie s-au introdus şi completat adrese poştale în localităţile MANGALIA, SATURN, VENUS, CAP AURORA, JUPITER, NEPTUN, OLIMP, CHINTENI, CÂMPENEŞTI, TĂUŢI, SĂLICEA, FELEACU, BACIU, SĂCĂLAIA, SÂNNICOARĂ, SÂNTEJUDE, SÂNTEJUDE-VALE, BONŢ, REDIU, SĂRĂDIŞ, VÂLCELE, GHEORGHIENI, DEZMIR, CLUJ-NAPOCA, Însurăței, Măru Roșu, Lacu Rezii, BUNEŞTI, NIREŞ, MICA, DÂMBU MARE, MĂNĂSTIREA, URIŞOR, CĂŞEIU, COPLEAN, NICULA, HĂŞDATE, BĂIŢA, PEŞTERA, OCNA DEJULUI, DEJ, GHERLA, TÂRGUŞOR, SÂNTIOANA, VÂGANI, CĂLIMĂNEL, TOPLIŢA, GĂLĂUŢAŞ, NUŢENI, TOLEŞENI, PLATONEŞTI, SARMAL, HODOŞ, FUNDOAIA, RUNC, FILPEA, SUBCETATE şi CĂLNACI.

S-a introdus accesul detaliat la centrele comerciale Deva Shopping City, Altex şi Penny Mangalia, Penny Feteşti-Gară, Metro 2 Braşov, Lidl Mizil, Metro Timişoara,Lidl Câmpia Turzii şi Kaufland Miercurea Ciuc ,s-au adăugat unele sensuri unice noi şi 50 (cincizeci) sensuri giratorii noi.

S-a continuat de asemenea cartarea monumentelor istorice reşedinţe nobiliare din Transilvania precum şi a schiturilor şi mănăstirilor de rit ortodox de pe întreg teritoriul ţării. S-au introdus modele 3D texturate ale cetăţii Vauban de la Arad şi cetăţii medievale de la Rupea.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu ale Burgus-ului Roman de la Bradu-Clocotici, şanţurile cetăţii hallstattiene mari de la Dagâţa, ale aşezării dacice de la Cândeşti-Cetăţuia, ale unei fortificaţii inedite din Ceraşu-Crucea de la Vârful lui Crai, câteva zeci de monumente comemorative din primul şi al doilea război mondial, monumente de for public şi cimitire militare precum şi cvasitotalitatea monumentelor de for urban din localităţile Braşov, Câmpia Turzii, Blaj şi Slobozia.



Dispunând de un concept original, cu actualizări trianuale, rodul muncii timp de doisprezece ani fără întrerupere a pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală, Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a amatorilor de drumeţii în aer liber.

Atenţionare!

Utilizarea hărţii RO.A.D.2015.30 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!

Ediţia actuală are 836,3 MB mărime şi rulează exclusiv pe echipamente de navigaţie Garmin, o listă a acestora fiind disponibilă AICI

Modalităţi de update pentru versiunea download RO.A.D 2015.30:
1.NextRO.A.D- update Onetime - o singură dată
2.AllRO.A.D- update Lifetime - pe toată durata de viată a aparatului

Statisticile se găsesc aici:
Statistici RO.A.D.2015.30 puncte / linii / suprafeţe
Statistics RO.A.D.2015.30 points / lines / areas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu