sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Sa Traiesti din...NIMIC!!!



"16 Noiembrie 2010, la doar cativa kilometri de centrul orasului Sighetu Marmatiei, intr-o zona izolata si foarte greu accesibila, un om INCA mai traieste !


In cursul zilei de azi, un echipaj voluntar SMART ( Serviciul Mobil de Asistenta Recuperare si Transport ) al Fundatiei E.M.A. , a venit in ajutorul unui barbat de 57 ani, abandonat de familie, prieteni si societate, intr-o casa pe jumatate daramata, fara mancare , fara asistenta si cu o jumatate de galeata plina cu .... ATENTIE !!! APA DE PLOAIE !

Acest om , asa cum veti vedea si in imaginile de mai jos este invalid si, din luna Mai , se pare ca nu mai primeste nici pensia de invaliditate. Echipajul SMART l-a gasit in pat, in conditii pentru care evul mediu este o perioada mult prea evoluata pentru a le putea descrie. Fara mancare, fara caldura, fara curent electric, fara haine, cu rani la nivelul bonturilor de amputatie de la picioare si cu .... o jumatate de galeata de APA DE PLOAIE pentru a nu muri de sete. Voluntarii Fundatiei E.M.A. i-au sarit in ajutor cu alimente de baza si apa proaspata, dar in primul rand cu consult, ingrijire si o minima consiliere medico-sanitara.

Dorim sa multumim in mod deosebit d-lui Robert Oros din Sighetu Marmatiei care ne-a ajutat punandu-si la dispozitie masina de teren pentru sectiunea off-road a misiunii noastre, Fundatia E.M.A. fiind inca in campanie de strangere de fonduri pentru achizitia unei autospeciale de teren pentru astfel de cazuri si nu numai !

Daca sunt persoane ce doresc sa mearga si sa-l ajute pe acest om , iata coordonatele GPS :

Longitude: 23.887521

Latitude: 47.907186"

Un comentariu:

  1. De precizat ca marcarea GPS a traseului si a locatiei a fost facuta folosind echipamente donate de catre GARMIN ROMANIA pentru Fundatia EMA.

    Multumim GARMIN ROMANIA si FELICITARI pentru ca sunteti alaturi de cauze umanitare nobile !

    RăspundețiȘtergere